A once enclosed and outdated late 80's Toronto home is completely transformed to an open-concept fresh space. Our goal for this project was to maximize function for a growing family while making it cozy, bright and warm. We completely transformed the layout of the entire main floor by tearing down all the walls and relocating every space including the kitchen to better suit their lifestyle and increase a better flow. Materials were kept quiet, minimal but added warmth and areas of texture. 

BLENHEIM RESIDENCE 

Toronto, ON

FandB_13Brenheim_5219_WEB (1).jpg
window photoshopped.png
FandB_13Brenheim_5191_WEB (1).jpg
FandB_13Brenheim_5184_WEB (1).jpg
FandB_13Brenheim_5307_WEB (1)_edited.jpg
FandB_13Brenheim_5297_WEB (1).jpg
FandB_13Brenheim_5301_WEB (2)_edited.jpg
FandB_13Brenheim_5266 1_WEB.jpg